Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1562007525247{padding-right: 1em !important;padding-left: 1em !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1585467317350{padding-bottom: 10px !important;}”]

  1. ΓΕΝΙΚA

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα PRIMETECH– Lab of PrimeTechnology, στο οποίο διατίθενται προς πώληση προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρία με την επωνυμία «PRIMETECH IKE» και τον διακριτικό τίτλο «PRIMETECH-Lab of Prime Technology», με έδρα τον Πειραιά, Τζαβέλλα 41, ΤΚ. 18533, ΑΦΜ 99299571, ΔΟΥ Α ΠΕΙΡΑΙΑ, τηλ 210 4114432, φαξ 2104114434, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.“>sales@primetech.gr .

Η προβολή, παρουσίαση, πώληση, μεταφορά-αποθήκευση, παράδοση και τυχόν επιστροφή των προϊόντων μας που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση σας στο primetech.gr και την πραγματοποίηση των αγορών σας. Η πλοήγησή σας στο primetech.gr, καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρεία μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς. Σε περίπτωση διαφωνίας σας ή επιφύλαξή σας για μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων μπορείτε να αποστέλλετε το σχετικό e-mail σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@primetech.gr πριν την πλοήγησή σας ή την πραγματοποίηση της συναλλαγής, άλλως η αποδοχή όλων των όρων από εσάς είναι ανεπιφύλακτη.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/ μέλους του primetech.gr (συνολικά ή διαζευκτικά): α) μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, β) μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του primetech.gr και γ) μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης (interface), της δομής (structure) ή της διαμόρφωσης (configuration) του primetech.gr καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών. Επίσης, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/ μέλους του primetech.gr να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του primetech.gr. Ο χρήστης/καταναλωτής/ καταναλωτής/μέλος του primetech.gr αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω με μόνη την πλοήγηση ή/και χρήση των υπηρεσιών του primetech.gr .

  1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα primetech.gr προβάλλει, προωθεί και μεταπωλεί τα προϊόντα των προμηθευτών με τους οποίους συνεργάζεται. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που προβάλλει στο primetech.gr και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει αυτά οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για την τιμολογιακή της πολιτική, τις τυχόν προσφορές και τις εκπτώσεις, τις οποίες δύναται να επιλέγει και να διενεργεί ελεύθερα καθώς και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή/και τήρηση προθεσμίας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]